>>terug<<
Corporate woorden

Het ‘wij-gevoel’ van Vedior.

Neem een atletiekploeg. Sprinters, lange afstandlopers, hoogspringers, verspringers, kogelstoters, discuswerpers, allemaal de besten op hun gebied. Tezamen een toppresterende groep.

Dat is het idee achter de Vedior Groep Nederland. Een verzameling van uitzendorganisaties, van merken, elk zelfstandig opererend binnen een groter geheel. Met een groot ‘wij-gevoel’. Elkaar aanvullend en versterkend, waardoor het geheel van de Vedior Groep Nederland wereldwijd momenteel een derde plaats inneemt.

De groeistrategie van de Vedior Groep Nederland is erop gericht om actief andere uitzendorganisaties over te nemen. De grote kracht van Vedior is juist daarin gelegen dat de mensen en merken van de overgenomen organisaties gehandhaafd blijven.

Een even simpele als bijzondere filosofie. De ijdelheid van grote organisaties is vaak zo dominant dat overgenomen partijen er letterlijk en figuurlijk volledig in verdwijnen. Zoniet bij de Vedior Groep Nederland. Daar blijven overgenomen partijen onder eigen vlag, eigen merknaam en met de oorspronkelijke bemanning verder varen.

Deze eenheid in verscheidenheid heeft de Vedior Groep Nederland groot en sterk gemaakt. Het heeft ons de mogelijkheid geboden locale merken onder eigen naam uit te bouwen en tegelijkertijd een wereldwijde aanwezigheid te realiseren. Het locale vertrouwen en de kwaliteit van de locale relaties bleef onaangetast, terwijl we in alle rust wereldwijd konden expanderen.

Dit betekent dat de Vedior Groep Nederland haar cliënten een breed scala aan hoog gekwalificeerde diensten kan bieden. Met naar klanten toe hetzelfde respect voor mensen en merken als de Vedior Nederland Groep intern hanteert.
Want als geen ander realiseert de Vedior Groep Nederland zich dat uitzendwerk mensenwerk is. Waarbij een groot inlevingsvermogen vereist is om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. En optimaal te laten funktioneren.

De Vedior Groep Nederland biedt waarschijnlijk meer dan u denkt. Een conglomeraat van gespecialiseerde toporganisaties in de uitzendbranche. Die elk bijdragen aan het grote geheel. Vanuit de gedachte “Ik ben wij”. Interessant om te bekijken wat dat voor u kan betekenen.

Vedior Groep Nederland
The strength of diversity

Mail: fred@dewoorden.nl, tel: 0620 966 446