>>terug<<
10 reclamewoorden en meer

Voetbal International 1Niet de eerste keer dat de man achter het doel sneller reageert dan de man in het doel.

Bij het nemen van de elftalfoto staan ze oog in oog in de middencirkel. De man achter het doel tegenover de man in het doel. Dan zoeken ze gezamenlijk hun stek op.
Ze installeren zich. De een schopt even tegen de paal. Draait warm. Springt. Schiet in. De ander rommelt in z’n koffer. Draait een filmpje in. Gaat zitten. En schiet ook even in.
Vanaf het eerste fluitsignaal hebben ze hetzelfde doel voor ogen. Presteren. Op scherp staan. Er op tijd bij zijn. Geen fouten maken.
Dus loeren ze op de bal. Beoordelen ze opkomende middenvelders. Zien vanuit hun ooghoek ongedekte vleugelspelers inkomen. Doorzien een-tweetjes. Om die ene, mogelijk dramatische misser te voorkomen.
Daarom zet de man in het doel bij een hoekschop z’n verdedigers op de goede plaats. En de man achter het doel z’n krukje iets naar achteren. Daarom gaat de een gestrekt naar de hoek voor een gemene schuiver. En laat de ander zich omverlopen door een doorschietende spits.
Daarom laten ze zich weerloos natregenen. Kleumen ze kou. Grijpen ze zonneklep en zonnefilter bij laagstaande zon.
Ze spelen dezelfde wedstrijd. Met dezelfde instelling. Optimaal bezig met hun vak.
Tot de man achter het doel net even flitsender reageert dan de man in het doel. Dan scheiden hun werelden.
Dan druipt de man in het doel verslagen af naar de kleedkamer. En vertrekt de man achter het doel zegevierend naar z’n donkere kamer.
Hij heeft gescoord. Hij komt voor de dag met schitterende foto’s. Sportfoto’s die een verhaal vertellen. Die beslissende momenten laten zien. Foto’s die boven geen enkel supportersbed mogen ontbreken.
Die foto’s vind je in Voetbal International. Want Voetbal International zet z’n beste mensen achter het doel. Vakmensen. Met de inzet van topsporters.
Die inzet is kenmerkend voor Voetbal International. Die maakt Voetbal International tot een gedreven voetbalblad.
Een blad dat iedereen week weer actueel is. Dat beschouwend kan zijn. Dat vragen durft te stellen. Dat uitslagen, standen en overzicht geeft. En dat uitblinkt door z’n spectaculaire actiefoto’s.
Een blad dat de voetballiefhebber geen week mag overslaan.

Wie van voetbal houdt leest Voetbal International.

 
Mail: fred@dewoorden.nl, tel: 0620 966 446