>>terug<<
10 reclamewoorden en meer

Heinz sandwich spreadPotje met vet of potje met spread?

Er zijn mensen die denken dat een potje Heinz Sandwich Spread een potje met vet is.
Die mensen maken er met alle respect een potje van. Heinz Sandwich Spread is niet vet.
Sandwich Spread is smeuïg jazeker. Het smeert lekker uit, en of. Maar het is niet vet.
Waarom geloven veel mensen dat dan toch?
Omdat ze denken dat in Sandwich Spread mayonaise zit.
Mis. Aan Sandwich Spread is nog nooit een likje mayonaise te pas gekomen.
Sandwich Spread is in feite een lichte, frisse basissaus (gemaakt van onder meer water, plantaardige olie, magere melkpoeder, azijn, zout, tikkeltje suiker en natuurlijk bindmiddel), waar fijngesneden verse groenten doorheen worden gemengd.
Zoals paprika, een ui, witte kool, en een augurkje. Dan hebben we het over de 'gewone' spread. de Sandwich Spread Naturel.
Bij de Tomaten Sandwich Spread worden daar verse tomaten aan toegevoegd. Bij de Komkommer Sandwich Spread - u raadt het al - verse komkommer, en bij de Pikante Groenten Sandwich Spread verse knolselderij, koolrabi en wortelen.
Welke smaakvariant u ook op tafel zet, angst voor vet hoeft u niet te hebben. Om een voorbeeld te noemen: 100 gram Sandwich Spread Naturel bevat minder calorieën dan 100 gram Goudse kaas.
En de andere smaken zijn zelfs nog lichter.
Als u bovendien weet dat geen van de vier Sandwich Spreads overbodige toevoegingen zoals conserveermiddelen bevat, dan begrijpt u dat u met Sandwich Spread werkelijk iets lekker fris, iets lekker anders en lekker lichts op uw brood smeert.
En onthoud één ding: als u iemand hoort praten (of zingen) over een potje met vet, dan heeft hij het niet over Heinz Sandwich Spread.

HEINZ SANDWICH SPREAD. LEKKER FRIS, LEKKER ANDERS, LEKKER LICHT

Mail: fred@dewoorden.nl, tel: 0620 966 446